5 порад, які допоможуть підвищити ефективність вашої відеореклами

размещено в: Блог | 0

Давайте поговоримо про деякі найкращі практики використання відеореклами незалежно від платформи чи галузі. Наступні п’ять принципів можна застосовувати практично до будь-якої кампанії відеомаркетингу, і тому ви повинні мати їх на увазі, перш ніж публікувати свій власний контент.

Виділяйтесь з натовпу

Якщо можливо, уникайте традиційних рекламних кампаній як чуми. Будьте оригінальними та сміливими у подачі відеоматеріалу. Інакше ризикуєте загубитись у купі схожих відеороликів на платформі, де ніхто на вас не зверне уваги. Багато з найпопулярніших відеореклам використовують для цього гумористичний підхід. Але стиль вашої реклами багато в чому залежить від вашої галузі. Тому експериментуйте та шукайте нестандартний підхід. Але в будь-якому випадку обов’язково дотримуйтесь свого бренду та передайте повідомлення, яке знаходить відгук у вашої аудиторії.

Зробіть свою рекламу помітною

Майте на увазі, що ваша відеореклама буде оцінена та переглянута за лічені секунди. Щоб уникнути прокручування, розгляньте яскраві кольори, жирні шрифти і карколомні зображення в перших кількох кадрах вашого ролика. Ця порада також актуальна і для вашого прев’ю мініатюри вашого відео.

Якщо сумніваєтеся, говоріть коротко

Як і у випадку з копірайтингом, іноді корисно бути різким, а не багатомовним. Якщо ваша відеореклама може донести своє повідомлення за кілька секунд, а не за кілька хвилин, то більш коротка версія швидше за все виявиться виграшною.

Заохочуйте глядачів до дії!

Якщо ви хочете, щоб глядачі насолоджувалися вашими відео, вам потрібно дати їм чимось зайнятися після цього. Незалежно від того, чи це перегляд розпродажу у вашому магазині або обмін інформацією з другом, ефективна реклама сприяє залученню.

Подвійне занурення скрізь, де тільки можна

Щоб отримати максимальну віддачу від контенту, постарайтеся розподілити відео по кількох каналах. Наприклад, ви можете розмістити своє відео у повідомленні у блозі; Крім того, ви можете використовувати контент із своїх відео як окремий фрагмент письмового контенту.

 

P.S. Майбутнє відеореклами для брендів електронної комерції

Концепція відеомаркетингу, що є «вторинним» додатковим каналом просування, швидко йде в минуле. Враховуючи, що споживання відео знаходиться на рекордно високому рівні, бренди, що використовують відеорекламу, не лише виділятимуться на тлі конкурентів, а й відповідатимуть очікуванням сучасних споживачів. Враховуючи, що не існує універсального підходу до відеомаркетингу, ті, хто має творчий підхід і може по-справжньому говорити про потреби своєї аудиторії, природно піднімуться на вершину.

А тепер дайте відповідь на запитання: якщо ви ще не займалися відео, що вас утримує?